El director de The White Angel Andorra, Jan Aramburu, i el gerent de FEDA Ecoterm, Jordi Travé, han signat un contracte comercial per connectar la futura edificació del centre d’Andorra la Vella a la xarxa de calor que parteix del Centre de Tractament de Residus. Així, The White Angel esdevé el primer client privat en adherir-se formalment a aquesta iniciativa que vol millorar el servei i la qualitat de l’aire de la parròquia.

Les dues parts han mostrat la seva satisfacció després de la signatura d’aquest contracte i han posat de relleu els grans avantatges que proporciona aquest sistema de calefacció i aigua calenta més eficient, net i sostenible.

El director de OD Real Estate Andorra, encarregat de desenvolupar el projecte The White Angel Andorra, Jan Aramburu, ha emmarcat aquest acord comercial amb els valors de la companyia que té molt present la sostenibilitat en tots els seus projectes. A Andorra, The White Angel col·laborarà amb FEDA Ecoterm per oferir habitatges sostenibles i eficients energèticament. Els 4 edificis projectats tindran un tipus d’aïllament diferent a cada façana en base a la seva orientació per aconseguir la màxima eficiència energètica i evitar d’aquesta forma pèrdues de calor o fred. L’objectiu d’aquest projecte de nova construcció a la Borda Nova és reduir al màxim la petjada de carboni sent el més responsables possible a nivell de sostenibilitat i sense deixar de banda el confort i les necessitats dels clients.

Gràcies a la col·laboració amb FEDA Ecoterm, The White Angel podrà garantir als seus clients la inversió mínima en el manteniment de la calefacció. La construcció de la xarxa de calor que parteix del centre de tractament de residus, permetrà oferir un sistema d’aigua calenta gràcies a la calor residual que s’extreu del tractament dels residus. Aquest mètode és molt eficient ja que s’aprofita una calor que fins ara no es recuperava i alhora es continua generant electricitat.

Per la seva banda, el gerent de FEDAECOTERM, Jordi Travé, s’ha mostrat molt satisfet de signar aquest acord amb The White Angel ja que és un dels projectes de construcció més importants actualment a Andorra la Vella amb 4 edificis que composen aquesta promoció de 160 habitatges. A més, el fet que els terminis de construcció d’aquesta urbanització residencial coincideixin amb la fase 2 de la construcció de la xarxa de calor fa encara més important aquest acord.

La xarxa de calor permetrà oferir un servei de calefacció i aigua calenta més eficient a aquesta nova edificació i amb els avantatges de confort i tranquil·litat que aporta la gestió de FEDA Ecoterm. D’una banda, no suposarà cap cost de manteniment per als usuaris, no hauran d’assumir cap cost futur de reposició dels equips, i a més comptaran amb la supervisió constant dels professionals de FEDA Ecoterm les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. D’aquesta manera s’evita qualsevol incidència que pugui afectar el servei.

A més, el projecte contribueix a millorar la qualitat de l’aire de la zona, ja que es podran eliminar les calderes de gasoil de les prop de 2.000 llars que s’hi connectin. Amb previsió d’iniciar el projecte a final d’any, The White Angel Andorra es caracteritzarà per ser el nou concepte de propietats premium del grup espanyol OD Group amb un disseny d’avantguarda de màxima qualitat i bona ubicació.