Prop de 800 escolars descobreixen el MW Museu de l’Electricitat de FEDA durant aquest curs escolar

Estudiants de l'Escola Francesa d'Escaldes van fer una de les darreres visites el 29 de juny.

El MW Museu de l’Electricitat de FEDACULTURA tanca la temporada de visites d’aquest curs 2016-2017 amb una afluència de prop de 800 escolars, dada que representa més d’un 32% d’increment respecte el període 2016-2017. Es tracta, majoritàriament, de nois i noies procedents d’una vintena d’escoles i instituts dels tres sistemes educatius del país, incloent l’universitari, així com grups de mestres i docents que han donat una ullada prèvia a les instal·lacions, amb la finalitat d’adequar la visita al programa pedagògic de cada centre educatiu.

Durant els mesos d’abril i maig, la proposta per descobrir tota la història i cultura que envolta el MW Museu de l’Electricitat de FEDA, s’ha pogut complementar amb la visita del Camí Hidroelèctric d’Engolasters. Concretament, han estat cinc centres i prop de 200 estudiants, els que han optat per aquesta ‘doble experiència’, que els ha portat a fer una immersió en la història de l’electricitat del nostre país.

La proposta del MW Museu de l’Electricitat ha incorporat com a novetat aquest curs escolar un mòdul energètic, amb la finalitat de donar a conèixer l’àmbit de les energies renovables i iniciar els joves en l’ús responsable de l’energia i l’estalvi energètic, per tal de fer-los partícips del nou model que FEDA, impulsor de projectes estratègics com FEDAECOTERM i la mobilitat elèctrica.