Un any més, FEDACULTURA compleix amb l’objectiu de sensibilitzar en matèria de riscos elèctrics i estalvi energètic als escolars del Principat. Enguany, s’han visitat  17 escoles i s’han impartit 33 tallers. Pau Pampalluga, amb l’ajuda de tècnics de FEDA, han format a 610 alumnes.

Els grups que majoritàriament reben aquestes visites són els infants que estan cursant cinquè i sisè de Primària, tot i que també s’han impartit en classes de l'ESO, Batxillerat i Formació Professional.

La novetat d’aquest curs escolar ha estat la incorporació en aquestes visites de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, una experiència molt enriquidora que es preveu repetir l’any vinent. En aquest centre especial, s’han format prop de 60 alumnes en 5 grups.

Des del 21 de juny passat, el personatge Pau Pampalluga comparteix, amb la Martina del Club Piolet, un espai televisiu a RTVA on, a través de diferents capítols, consciencien els més menuts de casa en matèria d’eficiència i estalvi energètic. Uns consells bàsics perquè, amb petits gestos, ens puguin ajudar a estalviar en la factura de la llum de les nostres llars.