El Camí Hidroelèctric d’Engolasters torna a oferir la penúltima oportunitat de la temporada de gaudir de l’experiència d’una visita nocturna. Després de l’èxit de les cites anteriors en què la demanda va superar el nombre de places disponibles, aquesta proposta permet descobrir el recorregut des d’un punt de vista diferent.

Així, aquest dissabte s'ha programat una sortida a les 21.30 hores i una altra a les 23 hores. La visita iniciarà a la casa de guardes i permetrà que els participants recorrin els punts d’interès acompanyats d’un guia que els explicarà la història de l’electricitat i la importància d’espais com la casa de guardes, la vagoneta de servei del 1930, i l’interior de la presa d’Engolasters.

La visita nocturna és una de les iniciatives amb les quals es vol potenciar el Camí d’Engolasters, una activitat promoguda per divulgar el patrimoni històric i natural d’Andorra entre la gent del país i els visitants de fora.

Al final del recorregut s’oferirà coca i moscatell per comentar l’experiència. Les persones que vulguin gaudir d’aquesta visita només han de reservar una plaça al telèfon 739 111. Es recomana portar un frontal o una llanterna per poder gaudir plenament de l’activitat nocturna.