Neix FEDA Cultura

Albert Moles, director general de FEDA, presenta FEDA Cultura

Forces Elèctriques d’Andorra ha presentat la marca FEDA Cultura, que a partir d’ara servirà per identificar tota l’activitat social de la companyia. El director general, Albert Moles, ha explicat que amb aquest gest es pretén donar visibilitat i sentit a tota l’acció social i vincular-la de forma més estreta amb el nom de FEDA. Moles ha recordat que fa anys que FEDA contribueix a la cultura d’Andorra i, concretament, en els àmbits de l’educació, la divulgació científica, la protecció del patrimoni nacional i també la història. En són exemples el MW Museu de l’Electricitat, el Camí hidroelèctric d’Engolasters, els enllumenats d’espais emblemàtics del país o l’exposició Camins per al progrés que narra la història de les primeres carreteres d’Andorra.

Moles també ha anunciat la instal·lació imminent de diversos panells a Engolasters amb explicacions sobre els diferents elements que conformen el sistema hidràulic de producció d’electricitat o els jocs d’aigua instal·lats a la llera de l’estany. Aquests panells ja estaran identificats sota el segell de FEDA Cultura. Així mateix, també s’ha aplicat la nova marca a la façana del MW Museu de l’Electricitat.

El llançament de FEDA Cultura va acompanyat de la publicació d’una pàgina web, www.fedacultura.ad, amb informació de totes les accions i equipaments culturals de la companyia. També es faran servir les xarxes socials, inicialment Twitter i Facebook, per difondre aquest vessant de FEDA.