El MW museu de l’Electricitat de FEDA ha acollit més de 1.100 persones que han visitat, des del mes de gener, l’exposició “Ça Chauffe pour la Planète” de Cartooning For Peace. FEDA i  l’Ambaixada de França a Andorra fan un balanç molt positiu dels quatre primers mesos de visites de l’exposició, tant pel nombre de visitants com per la bona acollida que s’ha observat per part dels qui l’han vist.

Per tal de difondre l’exposició el màxim possible, a més d’oferir l’entrada lliure a tots els visitants s’han previst quatre visites guiades i s’han planificat visites d’escolars dels tres sistemes educatius. Fins a la data ja han passat pel museu 17 classes dels tres sistemes, amb prop de 540 alumnes, per descobrir els trenta dibuixos de premsa, extrets del llibre que porta el mateix nom.

Les reserves que ja s’han formalitzat per als propers mesos fan preveure que el ritme de les visites seguirà amb la mateixa intensitat.

La mostra “Ça Chauffe pour la Planète” de Cartooning For Peace pretén ser un crit d’alarma, amb un toc humorístic, sobre les qüestions ecològiques com el canvi climàtic, les conseqüències de les catàstrofes naturals i l’interès de les energies renovables.

L’exposició es pot visitar fins al 31 de juliol en els horaris habituals del MW Museu de l’electricitat (de dimarts a dissabte de 9.30 a 13.30 hores i de 15 a 18.30 hores, i els diumenges i festius de 10 a 14 hores), i l’entrada és gratuïta.