La tempesta elèctrica que en les últimes hores ha afectat Andorra ha causat diversos desperfectes a les línies, als parallamps i a les estacions transformadores de FEDA. Les afectacions més importants han estat les següents.

Per una banda, la tempesta elèctrica ha afectat una línia de Mitjana Tensió, que dóna servei a la Bartra, Valira Nova, Beixalís i Bony de les Neres. En aquesta línia, tres parallamps i dues estacions transformadores de dos clients han estat afectats. FEDA ha reemplaçat els parallamps i ha reparat les estacions transformadores, restablint el servei a principis d’aquesta tarda. El tall del subministrament ha estat d’uns 15 minuts a la major part de la línia, a excepció dels dos clients esmentats, en què la restitució dels servei s’ha allargat durant 5 hores.

Per altra banda, una altra línia de Mitjana Tensió que dóna servei a Hort de Godí, les Bons, Vila, Meritxell, Prats i el Forn de Canillo, també s’ha vist afectada per la caiguda de llamps, que ha provocat diverses avaries. Per tal de detectar la incidència, s’ha procedit a limitar el servei d’electricitat per zones, causant talls intermitents als clients, fins a localitzar l’avaria al Forn de Canillo. Tot i això, a principis d’aquesta tarda s’ha restablert el servei. En aquest cas, el tall ha afectat de forma intermitent durant un temps màxim d’1 hora i 50 minuts als clients.

FEDA ha destinat tots els mitjans al seu abast per recuperar la normalitat del servei amb la màxima rapidesa. La situació a primera hora de la tarda ja ha estat totalment normalitzada a totes les zones on FEDA dóna servei.

Lamentem les molèsties ocasionades als nostres clients derivades de la tempesta.