Notes de premsa

La Societat Andorrana de Ciències presenta el programa de la Diada Andorranda de l’Universitat d’Estiu al Museu MW

El Museu de l’Electricitat MW ha estat l’escenari de la presentació de la 25a Diada Andorrana a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent (UCE) organitzada per la Societat Andorrana de Ciències. L’acte de presentació ha anat a càrrec de la presidenta de la SAC, Àngels Mach i del director general de FEDA, Albert Moles.

El Museu de l’Electricitat MW ha estat l’escenari de la presentació de la 25a Diada Andorrana a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent (UCE) organitzada per la Societat Andorrana de Ciències. L’acte de presentació ha anat a càrrec de la presidenta de la SAC, Àngels Mach i del director general de FEDA, Albert Moles. A l’acte s’ha presentat també el llibre que recull les ponències de l’edició anterior que va tractar el tema Andorra i l’aigua i que va patrocinar FEDA.

La 25a Diada Andorrana a la Universitat Catalana d'Estiu de Prada de Conflent (UCE) tractarà sobre l'obertura econòmica i les conseqüències que tindrà en els diferents sectors del país. L'objectiu és fer una reflexió sobre el canvi que comportarà en el model econòmic, i conèixer l'opinió dels diferents sectors, fent un intercanvi d'idees amb coneixement de base, ja que la jornada comptarà amb les ponències dels ministres d'Economia i Territori, Jordi Alcobé, i del d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya. Hi haurà un total de 22 ponències, més 8 no presencials, a càrrec de representants de les noves plataformes ciutadanes AD800 i Màxima 6, i responsables del sector comercial, financer, hoteler, o de les noves universitats que s'han instal·lat al país.