La Ronda per la infància reparteix més de 8.000 euros a AINA i Toubabs

Lliurament dels xecs de la Ronda per la infància.

La iniciativa de la Ronda per la Infància del 2020 s’ha donat per tancada, aquest dilluns, amb la roda de premsa de presentació dels resultats del projecte, que ja tingut lloc a la botiga Intersport Outdoor. El promotor de la iniciativa, Joan Vilana, ha fet un balanç positiu dels resultats assolits en un any especialment difícil. 

L’acte ha comptat amb l’impulsor del projecte, Joan Vilana, els representants de les dues organitzacions beneficiaries de la iniciativa: Toubabs i AINA, la directora de màrqueting de Viladomat Esports, Marta Palau, i la cap de Comunicació de FEDA, Nerea Moreno.

La Ronda per la Infància va tornar aquest any tot i la pandèmia amb la seva quarta edició, amb l’objectiu aquest cop de recaptar fons per als infants tocats per la crisi derivada per la situació de la COVID-19, a través de dues associacions : TOUBABS i AINA .

TOUBABS és un projecte solidari per fer visible i ajudar en la situació per la pandèmia de la Covid-19 a Gàmbia, i AINA, amb Mossèn Ramon de Canillo com a impulsor, on es proposen un ventall d'activitats educatives pel jovent, a l'estiu principalment, però també durant tot l'any.

La filosofia de la Ronda per la Infància sempre ha estat “Ajudar els que ajuden” i aquest any , entre l’aportació de FEDA, la venda de les samarretes tant al MW Museu de l’electricitat, com a través de les botigues VILADOMAT, finalment els 8.596,57 euros que ha aportat l’acció solidaria s’han repartit a parts iguals entre les dues associacions.

En total s’han venut prop de 700 samarretes. L’acció aquest any s’ha fet més tard que el que s’acostumava a fer degut a la situació actual. FEDA a través del MW Museu de l’electricitat, ha venut la gran majoria de les samarretes al personal de l’entitat, que s’ha volgut implicar amb la iniciativa, i a través de VILADOMAT les samarretes s’han comercialitzat des de mitjans d’agost i fins a finals de novembre.

Les dues associacions agraeixen l’acció enormement perquè de ben segur que ajudarà a prosseguir en la seva tasca per ajudar als menys afavorits.