L’MW Museu de l’Electricitat de FEDA ofereix, aquest dijous, la possibilitat de visitar-lo en un horari fora de l’habitual: a la nit. És en el marc de la programació de les Nits d’estiu als museus. L’equipament estarà obert des de les 21 hores i fins a la mitjanit. Cada mitja hora hi haurà visites guiades, que acabaran amb l’obsequi d’una copa de cava per als visitants. És la quarta vegada, aquesta temporada, que el museu obre les portes durant la nit. 

Aquest espai proposa un viatge en el temps que comença amb el descobriment de l’electricitat i fa una introducció sobre què és l’energia i la importància que ha tingut en l’evolució d’Andorra. S’hi exposen els principis de l’aprofitament de les aigües fins al gran repte que va suposar, al principi del segle XX per la primera empresa hidroelèctrica de les valls, la creació de les infraestructures de tot un país. La visita inclou l’accés a la sala on hi ha les màquines que subministren part de l’electricitat que es consumeix Andorra. També es poden experimentar unes quantes aplicacions i característiques de l’energia elèctrica en uns tallers didàctics.

Per visitar el museu durant aquesta nit excepcional d’obertura no cal fer reserva prèvia. Per a més informació es pot trucar al telèfon 73 91 11. La propera i última visita nocturna a l’MW Museu de l’Electricitat serà el 27 de setembre en un esdeveniment únic, amb places limitades, que acabarà amb un espectacle sorpresa.

A part de les obertures nocturnes puntuals, el museu també es pot visitar de dimarts a dissabte de 9.30 a 13.30h i de 15.00 a 18.30h. Els diumenges i festius, de 10.00 a 14.00h.