Una trentena d’usuaris del transport públic comencen a provar, aquest dilluns, l’aplicació mou_t_b en la seva fase de prova. L’objectiu d’aquesta etapa prèvia al llançament de l’aplicació per al públic en general és que els voluntaris puguin descobrir les diferents funcionalitats de la plataforma i facin arribar els seus comentaris i suggeriments per anar millorant el producte abans que es posi en funcionament.

FEDA va oferir als usuaris del transport públic, a través de les xarxes socials, l’oportunitat de sumar-se a aquest projecte com a voluntaris i així contribuir a millorar aquesta eina que en un futur suposarà una facilitat més per fer ús del transport públic.

En aquesta primera fase, l’aplicació està orientada específicament als usuaris del transport públic, ja que és el primer servei que s’ha incorporat a la plataforma. Actualment es pot consultar el recorregut més adient per anar d’un punt a un altre dins del Principat fent servir les línies de transport públic nacionals. Així mateix, l’aplicació informa de l’horari previst d’arribada de l’autobús i del temps que es triga a fer el trajecte.

L’aplicació però, s’ha concebut com a plataforma de mobilitat intermodal, i per tant, en els següents fases integrarà també altres modalitats de mobilitat sostenible com els punts de càrrega de vehicles elèctrics, les parades del servei de bicicleta elèctrica compartida, Cicland, i també la informació dels aparcaments del país. Gràcies a la suma de tots aquests serveis en una única plataforma es podrà oferir informació més global als usuaris i permetre una mobilitat més fàcil i sostenible.