Ivan Mora és el nou gerent de FEDA Solucions

Ivan Mora, nou gerent de FEDA Solucions.

L’enginyer Ivan Mora s’incorpora a FEDA Solucions com a nou gerent de l’entitat, amb l’objectiu de donar un nou impuls a la mobilitat sostenible. Mora ha liderat des del 2019 el clúster de tecnologia i innovació  ACTINN, des d’on ha  acompanyat projectes d’innovació, promovent la cooperació i col·laboració entre empreses, i impulsant el trànsfert tecnològic i de talent  cap a les empreses del país.

Amb la incorporació d’Ivan Mora al capdavant de la societat, FEDA Solucions inicia una nova etapa orientada a donar continuïtat als grans projectes de l’entitat , així com a promoure noves solucions en l’àmbit de l’eficiència energètica i la mobilitat sostenible.

Entre els projectes més destacats, FEDA Solucions compta amb l’aplicació Mou_T_B que ofereix un servei integrat de contractació i informació de localització i disponibilitat de diferents serveis de mobilitat, entre els quals la xarxa de transport públic, la xarxa de carregadors de vehicles elèctrics, el servei públic de bicicleta elèctrica, i properament pàrquings públics i privats. Una plataforma de serveis que esta cridada a ser el centre dels nous models de mobilitat més eficients, nets i convenients que acompanyin i anticipin els nous hàbits de mobilitat responsable.

A més, FEDA Solucions fomenta la mobilitat elèctrica amb el desplegament d’una xarxa de carregadors per a vehicles elèctrics a la via pública i una oferta de carregadors per a particulars.

Mora fa el relleu a l’antic gerent de la societat, Xavier Forné, que va marxar per iniciar una nova etapa laboral.