Gairebé 1.800 persones ja gaudeixen de l’abonament gratuït d’autobús amb Mou_T_B

Abonament gratuït a l'aplicació Mou_T_B

Fins avui 1.793 persones han registrat el seu abonament a través de l’aplicació. Així, la possibilitat d’obtenció de l’abonament per via digital ha fet incrementar el nombre d’usuaris de MOU_T_B fins als 4.430.

Aquestes persones se sumen a les que ho han fet presencialment, arribant el total a més de 6.400 abonaments gratuïts.

Per obtenir un d’aquests abonaments s’ha de ser resident al Principat, tenir entre 3 i 64 anys i no disposar d’un altre abonament subvencionat (com el Bus Jove o la targeta Blava). Per fer-ho telemàticament –cal el certificat digital– s’ha d’accedir a transports.ad i fer-hi la demanda; un cop s’obtingui el número d’activació, s’ha de descarregar l’aplicació MOU_T_B al mòbil i enllaçar l’abonament amb les dades obtingudes.

La prova pilot, que durarà entre aquest 1 de juliol i el 31 de desembre, té com a objectiu fomentar l’ús del transport públic, lluitar contra el canvi climàtic i ajudar a augmentar el poder adquisitiu de la ciutadania després de la pandèmia i la pujada de preus. La mobilitat sostenible és una de les missions per la sostenibilitat en què FEDA i les seves filials estan fortament implicades.