L’Andi, el company d’aventures de la Violeta i el Piolet, ha estat l’encarregat de presentar l’acte i donar la benvinguda al nou personatge de FEDACULTURA, el Pau Pampalluga, i la que serà la seva companya en educar tot els nens del país en termes d’estalvi i seguretat energètica, la Martina.

Des de l’any 2014, FEDACULTURA porta a les escoles andorranes al Pau Pampalluga, un personatge que dona consells sobre la seguretat amb l’electricitat i l’estalvi energètic a les nostres llars. Els tallers van dirigits a escolars d’entre 10 i 11 anys de tots els nostres sistemes educatius, i des del seu començament són més de 90 classes, i al voltant de 1.800 alumnes, que ja han rebut els seus consells.

La gran acollida de les escoles al Pau Pampalluga i a les seves recomanacions en seguretat han portat a FEDACULTURA a voler apropar aquests consells als més menuts de la casa, que des de ben petits també estan en contacte amb els aparells elèctrics.

Per aquest motiu, FEDACULTURA, en col·laboració amb el personatge de la Martina del Club Piolet de RTVA, han dissenyat diferents capítols animats en què els dos personatges, la Martina i el Pau Pampalluga, gaudiran de diferents experiències i aventures, on els consells sobre seguretat i estalvi energètic seran els protagonistes.

Aquests capítols es podran veure a la televisió andorrana cada dia fins al mes de desembre durant l’horari d’emissió del Club Piolet. La primera sèrie compta amb 10 capítols on els més petits podran aprendre de manera divertida al costat del Pau Pampalluga i la Martina.