FEDACULTURA col·labora per 4t any consecutiu amb Unicef Andorra en el marc de la campanya #TancaUnicef. Enguany, des d’avui i fins a finals de setembre, FEDACULTURA donarà dos euros per cada persona que visiti el MW Museu de l’Electricitat i el Camí Hidroelèctric d’Engolasters. Cal destacar que és l’època de l’any en què hi ha un major nombre de visitants en les dues activitats que s’ofereixen des de FEDACULTURA.

A banda d’aquesta acció, s’han desenvolupat altres alternatives amb l’objectiu de poder recaptar més fons per la campanya, com habilitar un mòdul des del web de FEDA i poder fer donatius directes a UNICEF Andorra, fins disposar d’una guardiola solidària que els visitants trobaran a la recepció del MW Museu de l’Electricitat i a les oficines d’atenció al públic de FEDA.

La campanya ‘Visites solidàries en benefici de #TancaUnicef’ s’emmarca dins la campanya #TancaUnicef, que pretén donar a conèixer el seu somni i la seva principal missió: veure garantits els drets de tots els nens i nenes d’arreu del món i, d’aquesta manera, complir el somni de tancar, per sempre, l’entitat. Amb aquesta campanya, l’ONG continua treballant en la supervivència infantil, en l’accés a l’educació, en la lluita contra els abusos i les discriminacions, en l’accés a les vacunes, així com en garantir els seus drets més bàsics.

Des de FEDACULTURA convidem a tots els ciutadans i ciutadanes d’Andorra a gaudir d’ambdues activitats per tal que el donatiu recaptat sigui el màxim possible.