Bars, parcs infantils, agències de viatges o locals d’oci nocturn, podran beneficiar-se de descomptes de fins al 100% de la factura elèctrica

 

FEDA se suma novament a les ajudes a les empreses que més estan patint els efectes de la COVID-19 amb descomptes adreçats als bars, parcs infantils, agències de viatges o locals d’oci nocturn. La mesura ha estat aprovada pel Govern en el marc de les diferents ajudes per reduir l’impacte de les despeses en els sectors en què la davallada de l’activitat ha estat més marcada.

Així doncs, les empreses perjudicades per la davallada de l’activitat que poden demanar un ajut al pagament del lloguer o de la hipoteca, també es beneficiaran d’una bonificació en les tarifes de FEDA i Andorra Telecom, tal com va anunciar el ministre portaveu, Eric Jover.

Els descomptes seran del 100% per als bars i cafeteries, establiments d’oci nocturn i parcs infantils interiors, i del 50% per a les agències de viatges i bars i cafeteries que no s’hi dediquin exclusivament. La reducció de la tarifa elèctrica s'aplica tant al terme de potència com al terme d’energia i serà efectiva des del passat 8 d’octubre fins que el Govern en decreti la finalització.

La voluntat de FEDA és contribuir en la major mesura possible a ajudar les empreses que hagin d’afrontar dificultats per la situació excepcional que s’està vivint al país.

Per tal de facilitar l’accés a aquests ajuts, els empresaris que ja tinguin atorgada una ajuda al pagament del lloguer o de la hipoteca, gaudiran automàticament de la reducció de la tarifa. Per a la resta, les ajudes es poden sol·licitar ja a la planta baixa de l’edifici administratiu del Govern, mitjançant el servei de cita prèvia, o bé des del web www.tramits.ad.