FEDA s’ha sumat a la campanya de recollida selectiva Objectiu 1.200 tones de reciclatge d’envasos, que promou el ministeri de Medi Ambient del Govern d’Andorra. D’aquesta manera, la parapública repartirà també les bosses grogues als ciutadans a les seves oficines d’atenció d’Andorra la Vella i la d’Encamp, Amb aquesta acció, el departament de Medi Ambient pretén arribar a més ciutadans i sensibilitzar-los vers la recollida selectiva d’envasos, amb l’objectiu d’assolir la fita de 1.200 tones d’envasos recollits a finals d’any.

Els principals protagonistes de la campanya són els contenidors i les bosses que es reparteixen als comuns, i per això s’ha pensat dinamitzar la seva distribució també entre els ciutadans que s’apropin a fer les seves gestions i tràmits a FEDA. Així, rebran una bossa groga on podran dipositar els envasos, les llaunes i els brics, i posteriorment dur-les al contenidor groc del carrer o a la deixalleria.

Però els ciutadans són l’eslavó més important en la cadena de reciclatge i d’aquí que les administracions públiques com els comuns i en aquets cas, les parapúbliques informin i conscienciïn el ciutadà sobre els hàbits de reciclatge i sobre la correcta separació de residus a la llar. 

Així, des de FEDA es donarà un impuls a la campanya, i es repartiran les bosses fins exhaurir-ne les existències.

FEDA s’adhereix a la campanya en la línia del seu compromís profund amb el respecte i la preservació del medi ambient. Un compromís palesat, per exemple, amb l’organització, fa unes setmanes, de la Jornada de la mobilitat elèctrica, o la renovació de certificats de polítiques ambientals com l’ISO 14.001. És per això que no ha dubtat d’adherir-se a la campanya Objectiu 1.200 tones i fins tot ha repartit bosses per fomentar el reciclatge entre els empleats.