Aquest dissabte, 28 de març, a tot el món es commemora l’Hora del planeta. Es tracta de seixanta minuts en què es convida tothom a consumir el mínim d’electricitat. En concret, entre les 20.30 i les 21.30 hores. Un any més, FEDA s’adhereix a aquesta iniciativa juntament amb el Govern, els comuns, el Consell General i Andorra Telecom, entre altres institucions.

El director general de FEDA, Albert Moles, ha explicat que aquesta acció busca conscienciar la població de la necessitat de prendre mesures per acabar amb el consum insostenible, reduir de les emissions d’efecte hivernacle i frenar l’escalfament del planeta. Ho ha detallat durant la roda de premsa de presentació dels actes commemoratius de l’Any internacional de la llum, que justament comencen amb aquesta acció de dissabte.

L’Hora del planeta és una iniciativa del Fons mundial per la natura, més conegut per les sigles WWF. Es va commemorar per primera vegada el 31 de març del 2007 a la ciutat de Sydney, a Austràlia, amb el suport de l’ajuntament. Des de llavors, any rere any, s’hi han adherit més ciutats i països incloent-hi Andorra.