FEDA, amb la col·laboració d'Andorra Sostenible, ha organitzat un concurs per difondre entre els joves el coneixement de les energies renovables. L’objectiu del projecte és que els joves entenguin la necessitat d'una energia sostenible, perquè així seran capaços de difondre-ho entre la societat.

El concurs està obert als joves de secundària de tots els sistemes educatius i podran presentar treballs en grups de màxim cinc persones. A més, hi haurà tres modalitats, una d'enginys i dispositius, on els joves hauran de presentar aparells, diorames o construccions físiques, una altra de documents tècnics, on es valoraran els projectes analítics de recerca de caire cientificotècnic, i una tercera modalitat de material divulgatiu, amb propostes de comunicació en qualsevol format.  A més de la temàtica dels projectes, el jurat també en valorarà la seva originalitat, els materials amb què es facin i l'argumentació. 

Els projectes es poden presentar fins el dia 20 de març a les 17 hores, i el jurat en triarà un per a cada modalitat i un accèssit. El primer premi serà un viatge a la Vall Fosca per a tota la classe i l'accèssit una visita al museu i les instal·lacions de FEDA. La resolució del jurat es farà pública el 8 d'abril del 2013.

La voluntat és que tots els projectes es puguin exposar, durant un temps que podria ser d'un any al Museu de l'Electricitat, per mostrat els treballs a tots els visitants. De cara a l'any vinent, a més, es voldria repetir aquest concurs