FEDA, dins de la seva voluntat de contribuir en la protecció del medi ambient i fer d’Andorra un país més sostenible, ha iniciat una nova campanya per conscienciar la població de la necessitat de racionalitzar el consum energètic. Aquesta acció consisteix en la producció i difusió d’una sèrie de dotze microcàpsules audiovisuals que s’aniran publicant, setmana rere setmana, a través dels espais de FEDA a les xarxes socials Facebook i Twitter, a més de la pàgina web de la companyia, www.feda.ad.

Amb un to una mica desenfadat i atrevit, cadascun d’aquests vídeos breus vol il·lustrar i clarificar de forma amena tres consells per reduir el consum dels aparells domèstics, allargar-ne la vida o aconseguir-ne un ús més eficient. Alhora, volen conscienciar la població  de la idea que fer aquests petits gestos aporta beneficis a les persones individualment, a Andorra en conjunt i, com a conseqüència, beneficis globals per la natura i el planeta. Per reforçar el missatge, les microcàpsules inclouen l’eslògan “És evident, sigues eficient”.

El àmbits en què incideixen aquestes produccions audiovisuals són aparells domèstics com els televisors, els frigorífics, els congeladors, les plaques de cocció i les assecadores, entre altres, i les mesures que es proposen són molt fàcils d’implementar.