La 35a Diada Andorrana a la Universitat Catalana d’Estiu se celebrarà el 20 d’agost amb el títol “L’Àrea Funcional Andorra-Pirineus”

La presidenta de la Societat Andorrana de Ciències, Àngels Mach, i el director general de FEDA, Albert Moles, han presentat, aquest dimecres, el llibre “Els boscos andorrans” que recull les ponències de la 34a Diada Andorrana a la Universitat Catalana d’Estiu. FEDA ha patrocinat, per 13è any consecutiu l’edició del llibre de la SAC.

La presentació ha tingut lloc al MW Museu de l’electricitat i la presidenta de la SAC ha donat els detalls també del programa de la 35a Diada Andorrana a la Universitat Catalana d’Estiu, que tindrà lloc el proper 20 d’agost. La temàtica d’enguany serà “L’Àrea Funcional Andorra-Pirineus” i es comptarà amb 24 ponències presencials, i 6 escrites.

Pel que fa al llibre “Els boscos andorrans”, Mach ha assenyalat que recull totes les ponències que van formar part de l’edició anterior, entre les quals hi figura la del gerent de FEDA Ecoterm, Jordi Travé, que va parlar de la biomassa i les xarxes de calor.

El director general de FEDA, Albert Moles, ha destacat la llarga col·laboració entre FEDA i la SAC, que permet continuar donant suport a les ciències, que són un puntal per a FEDA i que requereixen de jornades de reflexió i de compartir com les de la Universitat Catalana d’Estiu.