El Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat i FEDA seran presents, un any més, a la Fira d’Andorra la Vella amb un estand compartit. En aquesta edició es presenta una cúpula semi-esfèrica amb una visió de 360º panoràmica per viure una experiència immersiva a través  dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en el marc de l’acció climàtica. L’objectiu de les dues entitats és acostar als ciutadans els ODS i mostrar el compromís d’Andorra i de FEDA per assolir-los.

En l’espai, els visitants faran un recorregut visual per descobrir els compromisos contrets per Andorra en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, integrats en l’agenda 2030, principalment els relacionats amb el medi ambient, així com les accions que les dues entitats estan duent a terme.

Alhora l’espai també comptarà amb un taller infantil on els infants podran aprendre a cuidar del planeta.

Finalment, durant els dies de la Fira també es podrà gaudir d’espectacles especials que giraran a l’entorn de la temàtica i cada dia se sortejarà una estada doble en un dels refugis guardats del país.

Els participants podran fer-se una foto a l’estand de FEDA i Govern, pujar-la a Instagram proposant la seva acció per la sostenibilitat amb el #femhopossiblefemhoplegats.