FEDA Cultura inaugurarà les Nits d’estiu a Engolasters aquest divendres amb una observació astronòmica

Nits d'estiu 2021

FEDA Cultura inaugura les Nits d’estiu a Engolasters del 2022 aquest divendres (22.30 hores) amb una observació astronòmica a l’entorn del Camí hidroelèctric. Els visitants gaudiran d’una nit especial en què observaran alguns dels cossos celestes i objectes astronòmics més impactants en un entorn màgic.

L’activitat està emmarcada en el programa de les Nits d’estiu als museus, on també participen la resta d’equipaments museístics del Principat. Aquest divendres a la nit, qui s’acosti a la Casa dels guardes podrà observar el cel profund, galàxies, cúmuls d’estrelles i estrelles dobles. A través de l’explicació d’un astrònom apassionat, Joan Pujol, coneixeran curiositats i tots els detalls d’allò que hi ha al cel sobre Engolasters.

Les vuit activitats que FEDA Cultura ha sumat a l’esdeveniment de les Nits d’estiu als museus són propostes singulars, que lliguen la història de la principal infraestructura hidràulica del país a l’entreteniment i la sensibilització, a través de la cultura i la ciència.

Aquesta proposta és una de les que tenen més èxit entre el públic cada any. Queden poques places per participar-hi, però qui estigui interessat pot reservar escrivint a fedacultura@feda.ad o trucant al MW Museu de l’Electricitat al 739 111. Els amants de les estrelles, encara tindran dues altres oportunitats de gaudir de l’astronomia de manera acompanyada el 29 de juliol (Viatge 3D pel sistema solar) i el 12 d’agost (Observació de la pluja d’estels) al mateix entorn.

Trobeu més informació del programa de Nits d’estiu a l’agenda cultural de FEDACultura.ad.