El cap de Govern, Toni Martí, i el ministre de Finances i president del Consell d'Administració de FEDA, Jordi Cinca, van recordar en les seves intervencions els beneficis que va comportar la creació de Forces Elèctriques d'Andorra fa 25 anys, i van posar l'empresa com a model de solvència, rigor i innovació.

Cinca va destacar que el temps ha demostrat l'encert en la decisió de comprar Fhasa per 3.500 milions de les antigues pessetes malgrat el debat que va generar, i va posar de manifest que FEDA ha aconseguit oferir un servei de primeríssim nivell, amb un nivell d'interrupcions de subministrament 'comparable amb les grans ciutats i a anys llum del d'altres zones d'alta muntanya'.

El Cap de Govern, Toni Martí, va assegurar que la creació de FEDA és, juntament amb el primer Govern i l'Acord duaner, un dels tres esdeveniments més importants dels anys 80, mentre que el síndic general, Vicenç Mateu, va comparar la importància del naixement de la parapública amb l'aprovació de la Constitució.

Amb motiu d’aquest acte i fins al 30 d’abril.es pot veure al nou edifici del Consell General una exposició fotogràfica amb imatges dels 25 anys de FEDA