Per primera vegada, FEDA, juntament amb els comuns de Canillo, d’Encamp i d’Escaldes-Engordany, a més de l’Associació d'Entitats del Sector Energètic, organitza la Jornada de la mobilitat elèctrica. Dissabte, des de les 11 fins a les 18 hores, als entorns del llac d’Engolasters, es podran provar diversos vehicles completament elèctrics com un BMW i3, Smarts, Renault Twizzy, segways i bicicletes elèctriques. A més, s’habilitarà un servei de bus elèctric llançadora des del berenador de la carretera d’Engolasters amb diverses parades fins a la zona d’activitats. Per provar qualsevol vehicle caldrà reservar plaça gratuïtament clicant aquí. Les primeres 100 persones que s’hi inscriguin tindran un petit obsequi. 

A part de la possibilitat de provar aquests vehicles, també s’han organitzat tres tallers didàctics de 45 minuts de durada a la placeta de davant de la casa de guardes, per divulgar qüestions del món de l’electricitat com per exemple, veure com es pot fabricar una bombeta amb un pot d’olives o un altre per experimentar amb la conductivitat elèctrica d’alguns aliments programats a les 12.30, les 15 i les 17 hores. A més d’aquests tallers, hi haurà la possibilitat de visitar gratuïtament el camí hidroelèctric d’Engolasters, on s’han programat visites a les 11, a les 13.15, a les 15.45 i a les 17.45 hores.

La Jornada de la mobilitat elèctrica s’inaugurà a les 12 del migdia amb la presència de diverses autoritats, incloent-hi el director general de FEDA, Albert Moles. Tot plegat, s’organitza amb el patrocini d’Anem Elèctric, Com Nou, Excursions del Pirineu, Gica’m, Pyrénées Andorra i de Volta’l Andorra Segway Tour.