Els visitants del MW Museu de l’electricitat podran gaudir de l’exposició “Ça chauffe pour la planète” de Cartooning For Peace fins el 31 de desembre.

La mostra es va inaugurar el passat 10 de gener i per una durada de sis mesos, però veient la bona acollida per part dels visitants, aquesta serà la segona vegada que s’allarga l’exposició.

Fins a la data ja han passat pel Museu més de 5.000 persones de les quals més de 1.800 son escolars dels diferents sistemes educatius d’Andorra. L’objectiu de les tres entitats  és continuar apropant aquesta exposició als estudiants del país.

L’exposició compta amb trenta dibuixos de premsa com a crit d’alarma sobre les qüestions ecològiques com el canvi climàtic, les conseqüències de les catàstrofes naturals i l’interès de les energies renovables amb un toc humorístic.

L’exposició es pot visitar fins al 31 de desembre en els horaris habituals del MW Museu de l’electricitat (de dimarts a dissabte de 9.30 a 13.30 hores i de 15 a 18.30 hores, i els diumenges i festius de 10 a 14 hores), i l’entrada és gratuïta.