Veient la bona acollida per part dels visitants que s’han apropat fins al MW Museu de l’Electricitat, FEDA i l’Ambaixada de França a Andorra han decidit mantenir fins al 31 d’agost l’exposició “Ça Chauffe pour la Planète” de Cartooning For Peace.

La mostra es va inaugurar el passat 10 de gener i va comptar amb la presència del conegut dibuixant de premsa del diari Le Monde Plantu, i president de Cartooning For Peace.

Fins a la data ja han passat pel Museu més de 2.100 persones de les quals més de 1.100 son escolars dels diferents sistemes educatius d’Andorra.

L’exposició compta amb trenta dibuixos de premsa com a crit d’alarma sobre les qüestions ecològiques com el canvi climàtic, les conseqüències de les catàstrofes naturals i l’interès de les energies renovables amb un toc humorístic.

L’exposició es pot visitar fins al 31 d’agost en els horaris habituals del MW Museu de l’electricitat (de dimarts a dissabte de 9.30 a 13.30 hores i de 15 a 18.30 hores, i els diumenges i festius de 10 a 14 hores), i l’entrada és gratuïta