La trentena d’artistes participants al 4t Art Camp han visitat, aquest dimecres al matí, l’MW Museu de l’Electricitat i el camí hidroelèctric d’Engolasters per aprofundir en el coneixement del país.

Els participants han valorat molt positivament la jornada i han trobat molt interessant poder descobrir les interioritats que envolten el món de l’electricitat i captar com va modificar la vida dels habitants d’Andorra. A més, els artistes han pogut conèixer de primera mà el funcionament del cotxe elèctric.

La visita ha permès donar “una visió d'Andorra una mica diferent on es reflecteix que en un país petit ho tenim tot molt a prop: la indústria, la cultura i la natura”, tal com ha explicat el director general de FEDA, Albert Moles.

Totes aquestes experiències han de servir perquè els artistes tinguin referents per inspirar les seves obres. FEDA patrocina per segon any aquesta iniciativa cultural, i enguany també guardarà una obra de cada artista per al seu fons d’art. El 4t Art Camp Colors per al Planeta es va inaugurar aquest dimarts al migdia al centre cultural la Llacuna d’Andorra la Vella.