Els 37 artistes del 3r Art Camp, activitat patrocinada per FEDA, han anat aquest dimecres al matí al Museu de l’Electricitat i posteriorment han passejat pel Camí Hidroelèctric d’Engolasters per complementar la visita.

Els participants, que han estat convidats per la parapública, han valorat molt positivament la jornada, i és que han trobat molt interessant poder conèixer les interioritats que envolten el món de l’electricitat a Andorra construït al voltant de l’estany d’Engolasters durant el segle passat.

A banda de veure les interioritats de la presa del llac d’Engolasters, també se’ls ha ensenyat com es transportava el material i les persones fins a la casa dels guardes i han tingut l’oportunitat de pujar a la vagoneta que estava en servei del 1930 fins el 1999.

La visita s’ha iniciat a les 10 del matí d’aquest dimecres al Museu de l’Electricitat i tot seguit els 37 artistes del 3r Art Camp s'han dirigit cap al llac d’Engolasters. Tant la visita al museu com la passejada formen part del programa de la trobada, i és que a banda de tallers de treball on els participants fan les seves obres també se’ls han organitzat diverses visites a diferents punts d’interès del país perquè puguin conèixer Andorra des d’una vessant més cultural i paisatgística.