FEDACULTURA ha tancat la programació de les visites nocturnes al MW Museu de l’Electricitat i el Camí Hidroelèctric d’Engolasters amb un augment del 60% de visitants respecte l’any passat.

Durant les Nits d’Estiu 2019 s’ha pogut gaudir de l’observació de la pluja d’estels, d’actuacions musicals, i per primera vegada, d’una visita teatralitzada al Camí Hidroelèctric d’Engolasters inspirada en els hàbits dels treballadors que vivien a la Casa del Guarda d’Engolasters l’any 1934 entre d’altres activitats. S’ha registrat un total de 502 visitants, xifra notablement superior a la de l’any passat, que va ser de 313.

Les visites nocturnes són una de les iniciatives amb les quals FEDACULTURA vol potenciar el Camí Hidroelèctric d’Engolasters i el MW Museu de l’Electricitat, per promoure i divulgar el patrimoni històric i natural d’Andorra entre els ciutadans del país i els visitants.

Davant l’excel·lent resposta i acollida de les activitats d’aquest estiu promogudes per

FEDACULTURA, l’equip ja ha començat a treballar en la planificació de les Nits d’Estiu 2020, i avança que vindran carregades de ritme, màgia i diversió.

Cal recordar que el Camí Hidroelèctric d'Engolasters romandrà obert fins el 31 d’agost amb visites programades a les 10h, 12h, 15h i 17h i a partir del mes de setembre tots els dissabtes a les 11h i a les 15h.

Per la seva banda, el MW Museu de l'Electricitat està obert tot l'any de dimarts a dissabte, de 9.30 a 13.30 hores, i de 15 a 18.30 hores. Els diumenges i festius, de 10 a 14 hores.