El MW Museu de l'Electricitat se suma al Dia Internacional dels Museus amb una jornada de portes obertes

El MW Museu de l'Electricitat

El MW Museu de l'Electricitat i la visita guiada pel Camí Hidroelèctric d'Engolasters es podran visitar de manera gratuïta el pròxim 18 de maig. El motiu de la gratuïtat de les dues infraestructures culturals de FEDA és que aquesta data és la reconeguda arreu com el dia internacional dels museus. Per tal de visitar el Camí cal fer una reserva prèvia al telèfon 739 111 o bé per correu  fedacultura@feda.ad.

D'aquesta manera, amb les portes obertes de la jornada del dissabte 18 de maig, FEDA se suma a les activitats promogudes per part de la Taula de Museus d'Andorra, que aposten perquè les instal·lacions culturals siguin de visita gratuïta aquell dia. El lema escollit pel Consell Internacional dels Museus per a la festivitat del 2024 és 'Museus per l'educació i la investigació'. 

Amb el lema triat per ICOM es reafirma que els museus també són centres educatius dinàmics que fomenten la curiositat, la creativitat i especialment el pensament crític de la ciutadania. Cal ressaltar que des de l'art i la història fins a la ciència i la tecnologia, els museus són espais vitals per explicar tant el món d'avui com el que hem heretat dels nostres avantpassats.