Forces Elèctriques d’Andorra i l’Ambaixada de França a Andorra han presentat el 10/01/2019 als mitjans de comunicació la nova exposició que acull el MW Museu de l’Electricitat, de Cartooning for Peace “Ça chauffe pour la Planète”.

La visita s’ha realitzat amb un guia d’excepció en tractar-se del reconegut dibuixant de premsa del diari Le Monde, Plantu.

L’exposició compta amb trenta dibuixos de premsa com a crit d’alarma sobre les qüestions ecològiques com el canvi climàtic, les conseqüències de les catàstrofes naturals i l’interès de les energies renovables.

Cartooning for Peace  és una associació creada l’any 2006 a iniciativa de Kofi Annan, Premi Nobel de la pau, antic Secretari General de les Nacions Unides i actual president d’honor,  i de Plantu.  També l’integra 184 dibuixants de tot el món fermament decidits a promoure la llibertat d’expressió, els drets de l’home i el respecte mutu entre les poblacions amb diferents cultures i creences, mitjançant el llenguatge universal del dibuix de premsa.

L’exposició es podrà visitar del 10 de gener al 31 de juliol en els horaris habituals del MW Museu de l’electricitat, i l’entrada es gratuïta.