El MW Museu de l’Electricitat ha estat l’indret escollit per dur a terme l’assemblea de l’Andorra Convention Bureau, que s’ha celebrat aquest dilluns. Això ha estat així atès que fa prop d’un any que el museu forma part de l’organisme com a espai singular, dins la línia de compromís de FEDA amb el desenvolupament econòmic d’Andorra.

L’Andorra Convention Bureau és un ens creat sota els auspicis d’Andorra Turisme que treballa per promocionar el Principat com a destinació per celebrar-hi grans esdeveniments, reunions, congressos, convencions i viatges d’incentius. També hi participen empreses relacionades amb el turisme de negocis. 

Aquesta ha estat la cinquena assemblea de l’Andorra Convention Bureau i ha servit per fer balanç de les accions dutes a terme durant el 2014 i enfocar els projectes previstos per a l’any present. Pel que fa al balanç, en destaca el fet que s’han aconseguit 1.500 pernoctacions i la recepció de més de trenta peticions per dur a terme esdeveniments a Andorra durant l’any vinent. Durant aquests dotze mesos el Bureau ha crescut amb l’adhesió de nous membres, fins arribar als 28 actuals. 

Per al 2015 s’han fixat com a objectius millorar la presència de l’organisme a internet i consolidar accions comercials als mercats francès i espanyol.