El Museu de l’Electricitat obrirà les seves portes aquest divendres a les 22 hores, per oferir, per primera vegada, una visita guiada en clau d’humor amb el grup Quelcom. El mestre de cerimònies serà Jaume Fardi, que acompanyat d’un majordom i una senyora de fer feines, s’encarregarà de fer un tour pel museu i explicar a través d’una història els orígens de l’electricitat.

La visita, a banda de tenir una voluntat didàctica, també vol servir per apropar les instal·lacions als ciutadans perquè les coneguin d’una manera diferent a l'habitual.

El tour, d’entrada gratuïta i d’una durada d’entre 45 minuts i una hora, comptarà amb la projecció del film Andorra la república más pequeña del mundo. La pel·lícula s’emetrà entremig de la visita, i al final de l’acte els participants podran entrar a la sala d’experiments didàctics per fer diverses proves amb la llum.

De moment, el Museu de l’Electricitat ha organitzat una sola visita, on hi podran participar un màxim de 50 persones. Però si la iniciativa té una bona rebuda, no es descarta repetir l’experiència en propers anys. 

Per inscriure's a l'activitat es pot trucar al 739.111 o enviar un correu electrònic a museumw@feda.ad.