Notes de premsa

El ministre Francesc Camp dona el tret de sortida a les proves del cotxe elèctric de FEDA

20-09-2013
El ministre de Medi Ambient acompanyat per els cònsols d'Escaldes, Trini Marin i Marc Calvet, el secretari general de l'ACA, Antoni Sasplugas, el responsable de comunicació d'illa Carlemany, Andreu Invernon i el president de FEDA, Albert Moles, han obert les proves del cotxe elèctric.

Les proves del cotxe elèctric es faran dissabte i diumenge amb sortida des del centre comercial illa Carlemany i les places es van esgotar pocs dies després d'obrir-se el procès de reserva. L'objectiu d'aquesta iniciativa és apropar la realitat del cotxe elèctric i la mobilitat sostenible a la ciutadania. 26 persones podran conduir el cotxe acompanyades en la primera jornada del pilot de ral·lis Àlex Bercianos.

En la jornada d'inauguració han estat les autoritats les que han portat el Citroën CZero pels carrers d'Escaldes. Tots han coincidit en el fet que el cotxe no fa soroll com a aspecte més destacat de la seva experiència. 

El cotxe ha estat exposat a illa Carlemany durant tota la setmana amb informació de les seves característiques tècniques i un vídeo amb imatges del darrer EcoRallyRACC que va guanyar l'equip FEDA Zero-e.