FEDA Ecoterm està desplegant actualment la fase II de la xarxa de calefacció urbana d’Andorra la Vella que distribueix l’energia tèrmica del Centre de Tractament de Residus d’Andorra de la Comella i de la central de cogeneració que hi està instal·lada. Aquesta xarxa ja abasteix en energia tèrmica a diversos edificis públics com la nova Seu de la justícia, l’Edifici Administratiu de Prat de Rull, l’Estadi Nacional i el Complex del Poliesportiu Nacional.

Properament, FEDA Ecoterm executarà la canalització de la xarxa al llarg del carrer Prada Motxilla d’Andorra la Vella, on s’ubica el Lycée Comte de Foix. Els treballs de connexió de la nova xarxa a les instal·lacions interiors del Lycée Comte de Foix els realitzarà FEDA Ecoterm durant el proper estiu i es preveu que entrin en funcionament el proper mes de novembre.

Així doncs, tenint en compte que el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior assumeix els consums de gasoil i d’electricitat del Lycée Comte de Foix, el Govern ha aprovat assumir el cost de l’embrancament amb la nova xarxa de FEDA, que tindrà un cost estimat de 34.000 euros. Una xarxa que permetrà aprofitar l’energia tèrmica sobrera del centre de tractament de residus i del procés de generació d’electricitat.