Pròximament, el Consell General es connectarà a la xarxa de calor de FEDA Ecoterm a Andorra la Vella. Així ho ha anunciat aquesta setmana la Sindicatura, que s'ha marcat un full de ruta amb diverses accions que tenen com a objectiu comú que el parlament sigui neutre en les seves emissions de gasos amb efecte d'hivernacle.

La incorporació d'edificis emblemàtics a les xarxes de climatització urbanes posa de manifest el compromís de les institucions amb la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic. De la mateixa manera, demostren que les xarxes de calor a Soldeu, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany estan cada vegada més consolidades. 

Aquesta iniciativa permetrà al Consell ser més eficient energèticament respecte als sistemes actuals que reduirà les emissions de més de 156 tones de CO₂ equivalents anuals. A més, limitarà l’augment de la demanda de calefacció elèctrica

El parlament complementarà aquesta acció amb altres projectes, com la substitució de les plaques solars actuals per models més eficients i l'ampliació de la superfície d'instal·lació fins als 756 m²; el canvi dels vehicles de gasolina per un vehicle elèctric o el reemplaçament dels projectors amb bombetes halògenes per tecnologia LED altament eficient.