FEDA organitza, coincidint amb la diada de Sant Jordi, una visita nocturna al Camí hidroelèctric d’Engolasters. En aquesta ocasió, serà amb tot un al·licient: una observació astronòmica. Per aquesta finalitat, experts del Parc astronòmic del Montsec vinguts expressament a Andorra, instal·laran telescopis a Engolasters per visualitzar els astres, planetes i constel·lacions que les condicions meteorològiques permetin observar. Així mateix, faran explicacions divulgatives sobre el cel i l’univers.

La visita especial d’aquest 23 d’abril començarà a les 21.30 hores i hi ha places limitades. Per la qual cosa, cal reservar entrades amb antelació al telèfon 73 91 11, on també es pot demanar més informació sobre l’esdeveniment. Per participar a aquesta visita única al Camí hidroelèctric d’Engolasters es recomana venir equipat amb una llanterna o llum frontal. El recorregut acabarà amb un piscolabis i es donaran obsequis en clau de Sant Jordi als participants.

Aquesta cita nocturna és una de les iniciatives amb les quals FEDA potencia el Camí hidroelèctric d’Engolasters, una activitat promoguda per divulgar el patrimoni històric i natural d’Andorra entre els ciutadans del país i els visitants.