El Camí Hidroelèctric d’Engolasters torna a oferir la possibilitat de contemplar els seus atractius en una visita nocturna després de l’èxit de les edicions anteriors en què la demanda va superar el nombre de places disponibles.

Així, aquest dissabte s'ha programat una sortida a les 21.30 hores i una altra a les 23 hores. Els participants podran recórrer els punts d’interès acompanyats d’un guia que els explicarà la història de l’electricitat i la importància d’espais com la casa de guardes, la vagoneta de servei del 1930, i l’interior de la presa d’Engolasters.

La visita nocturna és una de les iniciatives amb les quals es vol potenciar el Camí d’Engolasters, una activitat promoguda per divulgar el patrimoni històric i natural d’Andorra entre la gent del país i els visitants de fora.

Al final del recorregut s’oferirà coca i moscatell per comentar l’experiència. Les persones que vulguin gaudir d’aquesta visita només han de reservar una plaça al telèfon 739 111. Es recomana duu un frontal o una llanterna per poder gaudir plenament de l’activitat nocturna.