El MW Museu de l’electricitat acollirà aquest dijous 1 de desembre, a les 19 h, la conferència “Documentant les crisis ambientals del planeta”, una xerrada de James Whitlow Delano en què el fotògraf explicarà com treballa per donar a conèixer problemàtiques ambientals diverses, com la gestió de les deixalles o el canvi climàtic. L'activitat s'emmarca dins els actes previstos per la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Delano, estatunidenc establert al Japó, és l’autor d’“Un planeta submergit pel plàstic”, exposició que va formar part del Festival Internacional de Fotoreportatge Visa pour l’image – Perpignan, i que es pot visitar fins a finals d’any al MW Museu de l’electricitat gràcies a la col·laboració entre FEDA i l’Ambaixada de França. També va fundar @everydayclimatechange, un compte d’Instagram on sis fotògrafs documenten el canvi climàtic arreu del món.

A més, el 30 de novembre, James Whitlow Delano participarà en el lliurament de premis del concurs fotogràfic “Una mirada sostenible”, organitzat per FEDA Cultura. Durant aquest acte s’anunciaran quines imatges formaran part de la propera exposició del MW.

Si voleu conèixer més sobre el treball de Delano, podeu visitar el seu web.