El director general de FEDA, Albert Moles, acompanyat pels directius de la companyia han compartit el tradicional dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació d'Andorra.Moles ha fet un repàs als principals temes i novetats que ens ha deixat l'any 2012.

L'augment del consum elèctric en un 1,2%, la participació al Llibre Blanc de l'Energia amb el projecte de la cogeneració, les 6.000 visites que ha rebut el Museu MW o projectes sostenibles com el del col·legi de la Peletera a Escaldes han estat temes destacats.

La nova realitat energètica que arriba a Andorra amb la futura obertura del mercat de l'energia ha estat un dels aspectes més comentats pels periodistes i els directius de FEDA. Albert Moles, ha explicat que ja hi ha hagut empreses d'Andorra i de fora que s'han interessat pel mercat de l'energia del país. Moles ha opinat que aquest és un sector que pot ser molt atractiu per a la inversió i ha recordat que des de FEDA ja es treballa juntament amb el Govern per acabar el projecte de llei que ha de permetre obrir aquest sector al mercat privat. El director de la parapública ha fet aquestes declaracions durant un dinar amb la premsa, on també ha declarat que el potencial d'inversió per a la producció d'energia al país és d'uns 300 milions d'euros, i que això permetria produir més o menys la meitat de l'energia que es consumeixi a Andorra a vint anys vista.