500 persones van pedalar a les bicicletes del projecte Enercycling que FEDA va organitzar a la Fira d’Andorra. Amb motiu del seu 25è aniversari, la companyia ha estat present amb un estand per primer cop a la seva història per potenciar el seu vessant més divulgatiu. L’objectiu, fer entendre a la població el que costa produir energia i el poc que costa fer-la servir.

Per aconseguir-ho es va proposar als visitants de la Fira que participessin a l'Enercycling.  A l’estand de FEDA s’hi podien trobar unes bicicletes estàtiques amb les que el visitant podia produir energia amb la força de les seves pedalades i veure la quantitat de watts produïts en unes pantalles.

A més de poder provar-ho a nivell individual, es van organitzar set sessions de spinning dirigides per monitors de l’Urban Gym i Anyós Park. De manera col·lectiva, amb l’energia produïda per tot el grup es podien connectar i fer servir diferents aparells domèstics com una liquadora, un assecador o fer crispetes. Tota l’energia produïda ha estat de 9934 watts.

Les sessions van ser un èxit amb totes les bicicletes plenes de manera permanent. Els participants es van mostrar molt satisfets de passar una bona estona i entendre de manera pràctica el que costa, per exemple, fer anar un assecador si ho has de fer amb el teu esforç. Per tant, objectiu assolit per FEDA veient com tots els participants han gaudit de l’activitat i han interioritzat el missatge que es volia transmetre.